Lid worden van gymnastiekvereniging “De Evenwichtsbalk”? Neem eerst 2 gratis proeflessen!
Vanaf de leeftijd van 3,5 jaar is lidmaatschap bij de vereniging al mogelijk.

Contributie per jaar

• Jeugdleden betalen € 132,50  per jaar.
  • De contributie voor peuters/kleuters bedraagt € 120,-.
  • Extra selectie trainingen kosten € 100,- (wordt door de leidsters ingedeeld)
  • Voor deelname aan wedstrijden is een extra bijdrage verbonden i.v.m. bijkomende kosten.
  • De contributie voor freerunnen is € 120,- per jaar. Een 10-rittenkaart kost € 40,-.
  • De contributie voor “Spring je fit”  bedraagt € 120,- per jaar. Een  10-rittenkaart kost € 40,-.
  • De contributie wordt in 4 termijnen geïncasseerd, namelijk op 1 oktober, 1 januari, 1 april en 1 juli.
  • Opzegging van het lidmaatschap moet via de ledenadministratie door een e-mail te sturen.
  • Opzegtermijn van het lidmaatschap is één maand.
  • Opzeggen voor het nieuwe seizoen voor 1 mei.
Met het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met automatische incasso van het lidmaatschapgeld.